Избори 2024

Водещи новини

Среща с фондацията на Нана Гладуиш, която подкрепя жените с диагноза рак на гърдата

Picture of Румен Георгиев
Румен Георгиев
Главен редактор / [email protected]
Среща с фондацията на Нана Гладуиш, която подкрепя жените с диагноза рак на гърдата

Фондация „Нана Гладуиш – Една от 8“ ще посети град Пловдив със своята програма „Сърдечни приятелки“, за да подкрепи дамите с диагноза рак на гърдата от нашия град и областта.

Каним жените с диагнозата да се възползват от напълно безплатната подкрепа, която ще им предостави екипът на „Една от 8“.

На 7.08.2023 г. в рамките на модула „Живот с рак на гърдата“, специалистите и психолозите на фондацията, ще се срещнат с жени, които в момента преминават лечение, такива, които са в ремисия, както и с жени, при които болестта е прогресирала. По време на срещата, ще бъдат представени всички аспекти на живота с рак на гърдата, както и видеа с отговори на пациентски въпроси от водещи специалисти в областта на онкологията, гинекологията и кинезитерапията. Дамите ще получат практически съвети, ще имат възможност да задават своите въпроси на специалистите на „Една от 8“, както и да получат безплатни информационни брошури, тюрбани, специализирани сутиени за след мастектомия и да заявят потребност от първична протеза.

За да участвате в срещата, е необходимо да се свържете с „Една от 8“ всеки делничен ден на телефон: 0878 16 17 18 до 4 август между 10:30 ч. и 16:00 ч.

Срещата с „Една от 8“, ще се проведе на 7 август от 17 до  19 часа в Културен център – музей „Тракарт“, подлез „Археологически“. Инициативата е подкрепена от Община Пловдив.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Имейл

Вашият надежден източник на информация за Пловдив и областта.

© 2024 vPlovdiv.com - Актуални новини и събития в Пловдив