Спират движението по ул. Варшава заради футболното дерби Локомотив – Ботев

Движението на пътни превозни средства по ул. „Варшава“ – между кръстовищата с „Богомил“ и „Славянска“, се спира на 16 юли (неделя) за времето от 16:00 до 23:00 часа, съобщават от „Организация и контрол на транспорта“. Причината е пловдивското футболно дерби „Локомотив“  – „Ботев“. Мачът ще се играе от 18:30 часа на стадион „Локомотив“. По споразумение между двата клуба обаче там ще са само привърженици на отбора домакин. Феновете на гостуващия отбор ще имат възможност да проследят двубоя на специално изградена видеостена на терена пред централната трибуна на стадион  „Христо Ботев“, като достъпът до там ще е през входовете на бул. „Източен“. Предлагането на алкохолни напитки в спортната зона е забранен. Организацията и контролът на движението се осъществяват от Областната дирекция на МВР.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Локомотив Пловдив - Ботев Пловдив - 16 юли 2023
Снимка: Локомотив Пловдив

Движението на пътни превозни средства по ул. „Варшава“ – между кръстовищата с „Богомил“ и „Славянска“, се спира на 16 юли (неделя) за времето от 16:00 до 23:00 часа, съобщават от „Организация и контрол на транспорта“. Причината е пловдивското футболно дерби „Локомотив“  – „Ботев“.

Мачът ще се играе от 18:30 часа на стадион „Локомотив“. По споразумение между двата клуба обаче там ще са само привърженици на отбора домакин. Феновете на гостуващия отбор ще имат възможност да проследят двубоя на специално изградена видеостена на терена пред централната трибуна на стадион  „Христо Ботев“, като достъпът до там ще е през входовете на бул. „Източен“.

Предлагането на алкохолни напитки в спортната зона е забранен. Организацията и контролът на движението се осъществяват от Областната дирекция на МВР.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини