Спипаха няколко пияни и дрогирани шофьори в Пловдив

Водач под въздействие на алкохол и наркотици бе заловен след бърза реакция на служителите на реда в Пловдив. Около 16.15 ч. вчера в Трето РУ постъпил сигнал, че клиент на автомивка увредил с автомобила си една от колоните и избягал от местопроизшествието. При последвалото издирване по посочените данни на колата малко по-късно е установен виновният шофьор, на 44 години. Пробата му с дрегер отчела алкохол над 2 промила, а апаратът за употреба на наркотични вещества също реагирал положително – на амфетамин. Мъжът е задържан за едно денонощие. Образувано е бързо производство. Вчера в полицията били арестувани и други трима шофьори в нарушение на правилата за движение. 45-годишен, седнал дрогиран зад волана, и 43-годишен с около 2,5 промила алкохол в кръвта, са отведени в Шесто РУ. Под въздействие на наркотични вещества бил и младеж на 20 години, задържан в РУ-Труд. Срещу всички се водят бързи производства.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
МВР - пиян шофьор - дрегер - алкохол

Водач под въздействие на алкохол и наркотици бе заловен след бърза реакция на служителите на реда в Пловдив. Около 16.15 ч. вчера в Трето РУ постъпил сигнал, че клиент на автомивка увредил с автомобила си една от колоните и избягал от местопроизшествието. При последвалото издирване по посочените данни на колата малко по-късно е установен виновният шофьор, на 44 години. Пробата му с дрегер отчела алкохол над 2 промила, а апаратът за употреба на наркотични вещества също реагирал положително – на амфетамин. Мъжът е задържан за едно денонощие. Образувано е бързо производство.

Вчера в полицията били арестувани и други трима шофьори в нарушение на правилата за движение. 45-годишен, седнал дрогиран зад волана, и 43-годишен с около 2,5 промила алкохол в кръвта, са отведени в Шесто РУ. Под въздействие на наркотични вещества бил и младеж на 20 години, задържан в РУ-Труд. Срещу всички се водят бързи производства.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини