60-годишен пиян пловдивчанин нападна непълнолетно момче

Пловдивчанин осъмна в полицейския арест за грубо погазване на обществения ред. Около 21.20 ч. снощи патрул на Първо РУ се отзовал на сигнал за хулигански действия пред денонощен магазин в жк „Христо Ботев“ – мъж във видимо нетрезво състояние се скарал с непълнолетно момче, ударил го и демонстративно показал газов пистолет. Извършителят, на 60 години, е познайник на полицията. Задържан е в районното управление, а тестът с дрегер отчел около 2 промила. Оръжието му е иззето и предстои да бъде изяснен начинът на придобиване. Образувано е бързо производство по чл. 325, ал. 1 от НК.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
МВР, полиция, марихуана, кокаин

Пловдивчанин осъмна в полицейския арест за грубо погазване на обществения ред. Около 21.20 ч. снощи патрул на Първо РУ се отзовал на сигнал за хулигански действия пред денонощен магазин в жк „Христо Ботев“ – мъж във видимо нетрезво състояние се скарал с непълнолетно момче, ударил го и демонстративно показал газов пистолет.

Извършителят, на 60 години, е познайник на полицията. Задържан е в районното управление, а тестът с дрегер отчел около 2 промила. Оръжието му е иззето и предстои да бъде изяснен начинът на придобиване. Образувано е бързо производство по чл. 325, ал. 1 от НК.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини