Спипаха 43-годишен криминално проявен с марихуана

43-годишен криминално проявен мъж се озова в ареста на Четвърто РУ след спецакция по линия „наркотици“, проведена от служителите на реда в  петък. В хода на операцията той бил засечен да носи в себе си пакетче с марихуана. При последвало претърсване в дома му униформените открили два гриндера, полиетиленова торба и две пластмасови кутии със същото съдържание. След експертна справка е установено, че общото количество иззето високорисково вещество е над 16 грама. По случая е образувано досъдебно производство по чл. 354а, ал. 3 от НК, уведомена е районната прокуратура.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Марихуана

43-годишен криминално проявен мъж се озова в ареста на Четвърто РУ след спецакция по линия „наркотици“, проведена от служителите на реда в  петък.

В хода на операцията той бил засечен да носи в себе си пакетче с марихуана. При последвало претърсване в дома му униформените открили два гриндера, полиетиленова торба и две пластмасови кутии със същото съдържание. След експертна справка е установено, че общото количество иззето високорисково вещество е над 16 грама.

По случая е образувано досъдебно производство по чл. 354а, ал. 3 от НК, уведомена е районната прокуратура.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини

Харесайте Facebook страницата ни