Солидно присъствие на фенове на Ботев и Локомотив се очаква на днешната сесия на ОбС

Солидно присъствие на фенове на Ботев и Локомотив се очаква на днешната сесия на ОбС на Пловдив. В района на сградата на местния парламент от сутринта гъмжи от полиция. Очаква се кметът Здравко Димитров да оттегли предложението си за осигуряване на 22,5 милиона лева за довършване на клубния стадион на Ботев и по предложение на групата на ГЕРБ да бъдат гласувани по 16 милиона лева за двата клуба. В петък, миналата седмица, пред кмета Здравко Димитров привържениците на „черно-белите“ настояха за равнопоставеност при финансирането на двата клуба. Днес ще бъде направен пореден опит да се потуши напрежението. А по повод многото неизвестни около строителството на стадиона на „канарчетата“, от групата на ДБ ще отправят питане към кмета Здравко Димитров. Заради неуредиците с изграждането на Колежа, в събота лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов поиска оставката на кмета на Пловдив и на заместника му по строителство. Подавам оставка, но само като член на ГЕРБ. Аз съм избран от пловдивчани, има още много проекти, които трябва да бъдат завършени, заяви Здравко Димитров след скандала с исканата му оставка.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Общински съвет - Пловдив

Солидно присъствие на фенове на Ботев и Локомотив се очаква на днешната сесия на ОбС на Пловдив. В района на сградата на местния парламент от сутринта гъмжи от полиция.

Очаква се кметът Здравко Димитров да оттегли предложението си за осигуряване на 22,5 милиона лева за довършване на клубния стадион на Ботев и по предложение на групата на ГЕРБ да бъдат гласувани по 16 милиона лева за двата клуба.

В петък, миналата седмица, пред кмета Здравко Димитров привържениците на „черно-белите“ настояха за равнопоставеност при финансирането на двата клуба. Днес ще бъде направен пореден опит да се потуши напрежението. А по повод многото неизвестни около строителството на стадиона на „канарчетата“, от групата на ДБ ще отправят питане към кмета Здравко Димитров.

Заради неуредиците с изграждането на Колежа, в събота лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов поиска оставката на кмета на Пловдив и на заместника му по строителство. Подавам оставка, но само като член на ГЕРБ. Аз съм избран от пловдивчани, има още много проекти, които трябва да бъдат завършени, заяви Здравко Димитров след скандала с исканата му оставка.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини