Сложиха нова чешма на Бунарджика на мястото на разбитата от вандали

Нова чешма има от днес на централната алея на Бунарджика пред паметника на Васил Левски. Тя е закупена от кметството на район „Централен“, а екип на „Градини и паркове“ я монтира. Това става само два дни, след като оцелялата едва няколко месеца след поставянето ѝ предишна чешма бе разбита при вандалска проява. Тъй като в зоната има видеонаблюдение, записите от камерите са предадени за установяване на извършителите. И от кметството, и от предприятието призовават да се пази общинската собственост, включително новите придобивки, които са инвестиция в полза на хората.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Сложиха нова чешма на Бунарджика на мястото на разбитата от вандали

Нова чешма има от днес на централната алея на Бунарджика пред паметника на Васил Левски. Тя е закупена от кметството на район „Централен“, а екип на „Градини и паркове“ я монтира.

Това става само два дни, след като оцелялата едва няколко месеца след поставянето ѝ предишна чешма бе разбита при вандалска проява. Тъй като в зоната има видеонаблюдение, записите от камерите са предадени за установяване на извършителите.

И от кметството, и от предприятието призовават да се пази общинската собственост, включително новите придобивки, които са инвестиция в полза на хората.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини