Сигнал за намерено тяло на релсите спря влаковете между Пловдив и Асеновград

Влаковете между Пловдив и Асеновград са спрени вече четвърти час, а пътниците се превозват с автобуси заради намерен труп на жп линията. Машинистът на влака от Пловдив за Асеновград в 18:30 ч. е съобщил, че е блъснал тяло на железопътния коловоз в началото на гара Асеновград, съобщи Георги Вардев, началник на отдел „Движение“ на гара Пловдив, който говори пред БНТ. На мястото на инцидента са пристигнали полицейски екипи, които разследват причината за тежкия инцидент и как тялото се е озовало на релсите. Установена е самоличността на починалия. По непотвърдени данни се предполага, че става въпрос за самоубийство. Задържаният влак вече е освободен след проверката, но движението все още не е възобновено. Пътниците и в двете посоки са превозени с автобуси, а последният влак за тази вечер е в 22:30 ч.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
БДЖ - жп линия - релси - градска железница

Влаковете между Пловдив и Асеновград са спрени вече четвърти час, а пътниците се превозват с автобуси заради намерен труп на жп линията.

Машинистът на влака от Пловдив за Асеновград в 18:30 ч. е съобщил, че е блъснал тяло на железопътния коловоз в началото на гара Асеновград, съобщи Георги Вардев, началник на отдел „Движение“ на гара Пловдив, който говори пред БНТ.

На мястото на инцидента са пристигнали полицейски екипи, които разследват причината за тежкия инцидент и как тялото се е озовало на релсите. Установена е самоличността на починалия. По непотвърдени данни се предполага, че става въпрос за самоубийство.

Задържаният влак вече е освободен след проверката, но движението все още не е възобновено. Пътниците и в двете посоки са превозени с автобуси, а последният влак за тази вечер е в 22:30 ч.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини

Харесайте Facebook страницата ни