Автобусите от градския транспорт ще се движат с празнично разписание на 8 май

С празнично разписание ще се движат на 8 май (понеделник) автобусите по 29-те линии на градския транспорт в Пловдив, информират от общинското предприятие „Организация и контрол на транспорта“. Денят е обявен за почивен, тъй като официалният празник 6 май – Гергьовден, Ден на храбростта и Българската армия, тази година се пада в събота. Подробна информация за транспорта  в града, включително маршрутите и разписанията на автобусните линии, е публикувана в сайта на общината. Пак там от „виртуалното табло“ може да се види и движението на автобусите в реално време.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Градски транспорт - автобуси - линия 222

С празнично разписание ще се движат на 8 май (понеделник) автобусите по 29-те линии на градския транспорт в Пловдив, информират от общинското предприятие „Организация и контрол на транспорта“.

Денят е обявен за почивен, тъй като официалният празник 6 май – Гергьовден, Ден на храбростта и Българската армия, тази година се пада в събота.

Подробна информация за транспорта  в града, включително маршрутите и разписанията на автобусните линии, е публикувана в сайта на общината. Пак там от „виртуалното табло“ може да се види и движението на автобусите в реално време.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини