Шофьор нападна друг и счупи предното стъкло на колата му

Сигнал за агресия на пътя бе получен вчера сутринта в Пето РУ. Шофьор на „Фолксваген“ разказал, че около 10 ч., при влизане в Пловдив откъм Асеновград, изпреварващ автомобил внезапно му препречил пътя и го принудил да отбие встрани. От въпросната кола веднага слязъл шофьорът – видимо афектиран, отправяйки обиди и закани. Непознатият започнал да блъска с ръце по „Фолксваген“-а и счупил предното обзорно стъкло, а после потеглил в неизвестна посока. При организираните оперативни и издирвателни действия още същия ден извършителят е установен. В обясненията си мъжът посочил, че повод за гневното му поведение било засичане на пътя с вероятност за катастрофа. По случая е образувано досъдебно производство по чл. 325, ал. 3 от НК.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Агресивен шофьор, агресия на пътя

Сигнал за агресия на пътя бе получен вчера сутринта в Пето РУ.

Шофьор на „Фолксваген“ разказал, че около 10 ч., при влизане в Пловдив откъм Асеновград, изпреварващ автомобил внезапно му препречил пътя и го принудил да отбие встрани. От въпросната кола веднага слязъл шофьорът – видимо афектиран, отправяйки обиди и закани. Непознатият започнал да блъска с ръце по „Фолксваген“-а и счупил предното обзорно стъкло, а после потеглил в неизвестна посока.

При организираните оперативни и издирвателни действия още същия ден извършителят е установен. В обясненията си мъжът посочил, че повод за гневното му поведение било засичане на пътя с вероятност за катастрофа. По случая е образувано досъдебно производство по чл. 325, ал. 3 от НК.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини