Шест линии от градския транспорт на Пловдив са преустановили работа

Шест линии от градския транспорт на Пловдив са преустановили работа. Става въпрос за автобуси с номера 6, 7, 20, 37, 99 и 29. Шофьорите им са се прибрали в гаража в знак на протест заради неполучени заплати от превозвача на линиите „Хеброс бус“. Очаква се местната управа и управителя на фирмата да решат проблема в най-скоро време. Припомням, че Община Пловдив вече преразпредели на други превозвачи две от линиите от градския транспорт, изпълнявани от фирма „Хеброс бус“. Става въпрос за 4 и 6. Причината – множество сигнали на граждани за неизпълнение на курсовете по трите автобусни линии. На база подписаните документи и решение на ОбС, местната управа има опция да прекрати договора с превозвача, заради неизпълнение от негова страна.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Градски транспорт - автобус - линия 20

Шест линии от градския транспорт на Пловдив са преустановили работа. Става въпрос за автобуси с номера 6, 7, 20, 37, 99 и 29. Шофьорите им са се прибрали в гаража в знак на протест заради неполучени заплати от превозвача на линиите „Хеброс бус“.

Очаква се местната управа и управителя на фирмата да решат проблема в най-скоро време.

Припомням, че Община Пловдив вече преразпредели на други превозвачи две от линиите от градския транспорт, изпълнявани от фирма „Хеброс бус“. Става въпрос за 4 и 6. Причината – множество сигнали на граждани за неизпълнение на курсовете по трите автобусни линии.

На база подписаните документи и решение на ОбС, местната управа има опция да прекрати договора с превозвача, заради неизпълнение от негова страна.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини

© 2024 vPlovdiv.com - Актуални новини и събития в Пловдив