Избори 2024

Водещи новини

С футболна среща откриха ново игрище в „Тракия“

Picture of Румен Георгиев
Румен Георгиев
Главен редактор / [email protected]
С футболна среща откриха ново игрище в „Тракия”
Снимка: район Тракия

С футболна среща между детски отбори бе открито вчера новото спортно игрище до блок 243-ти в най-младия пловдивски район.

Кметът на „Тракия” Костадин Димитров даде символичния старт на срещата. Той подчерта, че поредната придобивка в района е факт благодарение на доброто сътрудничество между гражданите, бизнеса и администрацията.

„Към мен се обърнаха жители от блок № 243 в микрорайон А12 с молба за изграждане на спортно игрище пред жилищната сграда, която е близо до детска градина“ Велимира“. Те настояха сами да се включат в облагородяването на пространството пред домовете им. Инициативата срещна подкрепата на „Каменица” и ето- днес площадката е факт” – заяви Костадин Димитров. Той подчерта и подкрепата на ОП „Градини и паркове”.

От името на „Каменица” АД регионалният мениджър „Продажби“ за Южна и Югоизточна България Йордан Кошлуков поздрави присъстващите

Специален гост на събитието бе футболната легенда Христо Бонев, който зарадва присъстващите малчугани.

Футболното игрището е с размери 20 на 40 метра, монтирани са футболни врати пейки, кошчета, информационна табела, а за поддръжката му е изградена поливна система.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Имейл

Вашият надежден източник на информация за Пловдив и областта.

© 2024 vPlovdiv.com - Актуални новини и събития в Пловдив