Ремонтът на Голямоконарско шосе напредва, започва работа по втори пътен участък

След 20:00 часа тази вечер, когато трафикът намалее, източното платно на бул. „Васил Априлов“ в участъка от кръстовището с ул. „Георги Бенев“ до бензиностанция „Еко“ ще бъде затворено за пътни превозни средства. Движението ще се извършва двупосочно в западното платно. Причината е напредващият ремонт на Голямоконарско шосе, съобщават от  „Организация и контрол на транспорта“. Предвижда се строителните дейности в отсечката да приключат до 1 юни. До 20 юли пък се очаква да завършат стартиралите на 20 март строително-монтажни работи в пътния участък между кръстовищата с бул. „Дунав“ и ул. „Георги Бенев“, напомнят от общинското предприятие.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Ремонтът на Голямоконарско шосе напредва, започва работа по втори пътен участък

След 20:00 часа тази вечер, когато трафикът намалее, източното платно на бул. „Васил Априлов“ в участъка от кръстовището с ул. „Георги Бенев“ до бензиностанция „Еко“ ще бъде затворено за пътни превозни средства. Движението ще се извършва двупосочно в западното платно.

Причината е напредващият ремонт на Голямоконарско шосе, съобщават от  „Организация и контрол на транспорта“. Предвижда се строителните дейности в отсечката да приключат до 1 юни.

До 20 юли пък се очаква да завършат стартиралите на 20 март строително-монтажни работи в пътния участък между кръстовищата с бул. „Дунав“ и ул. „Георги Бенев“, напомнят от общинското предприятие.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини