Затвориха за ремонт северното платно на бул. Хаджи Димитър, но пуснаха южното

Заради продължаващата реконструкция на бул. „Хаджи Димитър“ в Пловдив в участъка от ул. „Царевец“ до ул. „Лерин“ е въведена нова временна организация на движението, информират от общинското предприятие „Организация и контрол на транспорта“. Северното платно е затворено, а автомобилите се движат двупосочно в южното платно. Пешеходците преминават по тротоара от южната страна. Временната организация е съгласувана с „Пътна полиция“, като на фирмата изпълнител са дадени указания за по-бързото окончателно завършване на тротоара. Обектът трябва да е готов до 31 август. Призовават се участниците в движението за повишено внимание.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Бул. Хаджи Димитър

Заради продължаващата реконструкция на бул. „Хаджи Димитър“ в Пловдив в участъка от ул. „Царевец“ до ул. „Лерин“ е въведена нова временна организация на движението, информират от общинското предприятие „Организация и контрол на транспорта“.

Северното платно е затворено, а автомобилите се движат двупосочно в южното платно. Пешеходците преминават по тротоара от южната страна.

Временната организация е съгласувана с „Пътна полиция“, като на фирмата изпълнител са дадени указания за по-бързото окончателно завършване на тротоара. Обектът трябва да е готов до 31 август.

Призовават се участниците в движението за повишено внимание.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини