Регионален природонаучен музей – Пловдив организира работилница, посветена на птиците

Регионален природонаучен музей – Пловдив организира тази събота – 25 март, работилница „Изработване на хранилки за птички и запознаване с навиците им“. За участие е необходимо предварително записване на телефон: 0877696776 – Аглика Панайотова. „Заповядайте да се включите в нашата специална съботна работилница, посветена на птиците. Ще научите интересни факти за птиците от нашата лекционна част. Всеки от вас ще има възможност да се включи в изработката на собствена хранилка за птици. Ще се учим и забавляваме докато оцветяваме, изрязваме, лепим и създаваме своята хранилка. Хранилките, ще бъдат изработени изцяло от рециклирани материали!“, поясняват от екипа на музея. Водещи на работилничката са Димитър Кунев – турист, природозащитник, член на Алпийски клуб и Аварийно спасяване – Пловдив и Наталия Гълъбова- биолог, технолог, природолюбител. Дата: 25 март 2023 г. /събота/ Време: 2 часа Цена: 20лв. Предвидени са три работилници в деня, за да може да се включат както малки деца, така и възрастни. I. група – от 10:00 ч до 12:00 ч – специално за най-малките от 5г до 8г II. група – от 13:00 ч до 15:00 ч – деца над 9 годишна възраст III. група – от 15:30 ч до 17:30 ч – смесена група Побързайте да се запишете! Работилницата […]

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Работилница за птици

Регионален природонаучен музей – Пловдив организира тази събота – 25 март, работилница „Изработване на хранилки за птички и запознаване с навиците им“. За участие е необходимо предварително записване на телефон: 0877696776 – Аглика Панайотова.

„Заповядайте да се включите в нашата специална съботна работилница, посветена на птиците. Ще научите интересни факти за птиците от нашата лекционна част. Всеки от вас ще има възможност да се включи в изработката на собствена хранилка за птици. Ще се учим и забавляваме докато оцветяваме, изрязваме, лепим и създаваме своята хранилка. Хранилките, ще бъдат изработени изцяло от рециклирани материали!“, поясняват от екипа на музея.

Водещи на работилничката са Димитър Кунев – турист, природозащитник, член на Алпийски клуб и Аварийно спасяване – Пловдив и Наталия Гълъбова- биолог, технолог, природолюбител.

Дата: 25 март 2023 г. /събота/
Време: 2 часа
Цена: 20лв.

Предвидени са три работилници в деня, за да може да се включат както малки деца, така и възрастни.

I. група – от 10:00 ч до 12:00 ч – специално за най-малките от 5г до 8г
II. група – от 13:00 ч до 15:00 ч – деца над 9 годишна възраст
III. група – от 15:30 ч до 17:30 ч – смесена група

Побързайте да се запишете!

Работилницата ще се осъществи при минимален брой участници 7, а максимален – 15.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Коментари

Още новини

Харесайте Facebook страницата ни