Разкриха кражбата на джип от паркинг в квартал Филипово

За по-малко от денонощие криминалисти от Трето РУ разкриха противозаконно отнемане на моторно превозно средство в Пловдив. Усилената им работа започнала в понеделник, когато шофьор съобщил за липсата на джипа му от паркинг в квартал „Филипово“. Колата веднага била обявена за издирване, организирани са и съответните действия за установяване на извършителя на посегателството. Ден по-късно, с активното съдействие на служители от РУ-Хасково, като заподозрян е задържан 40-годишен мъж, намерен е и откраднатият джип. Случаят е докладван в Районна прокуратура – Пловдив. Работата по документирането му продължава.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
МВР, полиция, акция, катастрофа

За по-малко от денонощие криминалисти от Трето РУ разкриха противозаконно отнемане на моторно превозно средство в Пловдив.

Усилената им работа започнала в понеделник, когато шофьор съобщил за липсата на джипа му от паркинг в квартал „Филипово“. Колата веднага била обявена за издирване, организирани са и съответните действия за установяване на извършителя на посегателството. Ден по-късно, с активното съдействие на служители от РУ-Хасково, като заподозрян е задържан 40-годишен мъж, намерен е и откраднатият джип.

Случаят е докладван в Районна прокуратура – Пловдив. Работата по документирането му продължава.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини