3 опита за домови кражби са били предотвратени през почивните дни

Три опита за домови кражби са били предотвратени през почивните дни, след своевременно подадени сигнали на тел. 112 и бърза намеса на служителите на реда. Късно вечерта в събота дежурен патрул на Шесто РУ реагирал на съобщение, че мъж е влязъл противозаконно през прозорец на жилище на ул. „Архитект Камен Петков“. На място полицаите заловили 49-годишния извършител, с криминалистични регистрации и присъди. В неделя по обяд екип на Четвърто РУ бил насочен към подобно съобщение – в пресечка на ул. „Славянска“ бил забелязан мъж да разбива прозорец на тераса на къща, чийто обитатели в момента отсъствали. В дома униформените арестували техен 35-годишен познайник, който се подготвял да изнесе кафемашина, ръчен часовник, два мобилни телефона, бормашина и ъглошлайф. Същата вечер, минути преди полунощ, идентични действия предприели и  колегите им от Стамболийски спрямо 39-годишен мъж, влязъл противозаконно на чужд адрес с намерение да краде. Срещу тримата извършители са образувани бързи производства.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
МВР, полиция, наркотици, амфетамин

Три опита за домови кражби са били предотвратени през почивните дни, след своевременно подадени сигнали на тел. 112 и бърза намеса на служителите на реда.

Късно вечерта в събота дежурен патрул на Шесто РУ реагирал на съобщение, че мъж е влязъл противозаконно през прозорец на жилище на ул. „Архитект Камен Петков“. На място полицаите заловили 49-годишния извършител, с криминалистични регистрации и присъди.

В неделя по обяд екип на Четвърто РУ бил насочен към подобно съобщение – в пресечка на ул. „Славянска“ бил забелязан мъж да разбива прозорец на тераса на къща, чийто обитатели в момента отсъствали. В дома униформените арестували техен 35-годишен познайник, който се подготвял да изнесе кафемашина, ръчен часовник, два мобилни телефона, бормашина и ъглошлайф.

Същата вечер, минути преди полунощ, идентични действия предприели и  колегите им от Стамболийски спрямо 39-годишен мъж, влязъл противозаконно на чужд адрес с намерение да краде.

Срещу тримата извършители са образувани бързи производства.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини