Разкриха извършителя на грабеж в района на Малката главна в Пловдив

След активни действия криминалисти от Четвърто РУ разкриха извършител на грабеж в събота в Пловдив. Сигналът за посегателството бил получен вчера  – около 22:30 ч. в почивния ден, в района на Малката главна, мъж издърпал от ръцете на минувач чантичка с над 300 лева и документи и избягал. Задържаха 53-годишен пловдивчанин, ограбил жена в квартал Капана При проведеното издирване станало ясно, че автор на посегателството е 53-годишен пловдивчанин. Той е задържан за едно денонощие, образувано е досъдбено производство. С постановление на наблюдаващия районен прокурор мъжът е приведен в ареста за срок до 72 часа.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
МВР, белезници, арест, задържан, арестуван, кражба, грабеж

След активни действия криминалисти от Четвърто РУ разкриха извършител на грабеж в събота в Пловдив. Сигналът за посегателството бил получен вчера  – около 22:30 ч. в почивния ден, в района на Малката главна, мъж издърпал от ръцете на минувач чантичка с над 300 лева и документи и избягал.

Задържаха 53-годишен пловдивчанин, ограбил жена в квартал Капана

При проведеното издирване станало ясно, че автор на посегателството е 53-годишен пловдивчанин. Той е задържан за едно денонощие, образувано е досъдбено производство. С постановление на наблюдаващия районен прокурор мъжът е приведен в ареста за срок до 72 часа.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини