Задържаха 53-годишен пловдивчанин, ограбил жена в квартал Капана

53-годишен пловдивчанин бе задържан в Четвърто РУ след грабеж снощи в квартал „Капана“. Около 23.15 ч. дежурен полицейски патрул бил насочен веднага към сигнал, че на една от улиците в „Капана“ мъж нападнал млада жена и издърпал дамската й чанта. Опитът му да избяга, обаче, останал неуспешен след намесата на очевидец на посегателството, който догонил и заловил извършителя до идването на служителите на реда. Срещу 53-годишния е образувано бързо производство за престъпление по чл. 198, ал. 1 от НК. Петима се озоваха в ареста на Първо РУ за кражба. Мъжете, на възраст между 23 и 31 години, са заподозрени, че в началото на миналата седмица  влезли противозаконно в частен адрес и задигнали няколко скъпоструващи компютърни конфигурации. При процесуално-следствените действия откраднатата техника е намерена и иззета, приобщена е към материалите по образуваното досъдебно производство. Работата по документиране на случая продължава под наблюдение на Районна прокуратура – Пловдив.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
МВР - полицай

53-годишен пловдивчанин бе задържан в Четвърто РУ след грабеж снощи в квартал „Капана“. Около 23.15 ч. дежурен полицейски патрул бил насочен веднага към сигнал, че на една от улиците в „Капана“ мъж нападнал млада жена и издърпал дамската й чанта. Опитът му да избяга, обаче, останал неуспешен след намесата на очевидец на посегателството, който догонил и заловил извършителя до идването на служителите на реда. Срещу 53-годишния е образувано бързо производство за престъпление по чл. 198, ал. 1 от НК.

Петима се озоваха в ареста на Първо РУ за кражба. Мъжете, на възраст между 23 и 31 години, са заподозрени, че в началото на миналата седмица  влезли противозаконно в частен адрес и задигнали няколко скъпоструващи компютърни конфигурации. При процесуално-следствените действия откраднатата техника е намерена и иззета, приобщена е към материалите по образуваното досъдебно производство. Работата по документиране на случая продължава под наблюдение на Районна прокуратура – Пловдив.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини