Работник загина на място при инцидент на строеж в Пловдив

Работник падна от строеж в Пловдив и почина на място. Инцидентът е станал днес преди обяд, заяви пред Дарик директорът на Регионалната инспекцията по труда  Атанас Чернаев. Мястото, от което е паднал работникът, не е било обезопасено. Строежът се намира на ул. „Петко Каравелов“ 29 в града. Към този момент все още няма официална информация за възрастта на починалия, дали е бил обезопасен с лични предпазни средства, както и за фирмата, работеща на строежа. Обектът е затворен, на място са служители на Инспекцията по труда, които проверяват причините за тежкия инцидент.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Линейка, пострадали, катастрофа, болница, спешна помощ, инцидент

Работник падна от строеж в Пловдив и почина на място. Инцидентът е станал днес преди обяд, заяви пред Дарик директорът на Регионалната инспекцията по труда  Атанас Чернаев. Мястото, от което е паднал работникът, не е било обезопасено.

Строежът се намира на ул. „Петко Каравелов“ 29 в града. Към този момент все още няма официална информация за възрастта на починалия, дали е бил обезопасен с лични предпазни средства, както и за фирмата, работеща на строежа.

Обектът е затворен, на място са служители на Инспекцията по труда, които проверяват причините за тежкия инцидент.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини