Пътник подаде сигнал срещу пиян шофьор на градския транспорт

Шофьор на градския транспорт в Пловдив пие алкохол по време на работа. За фрапантния случай съобщиха от МВР Пловдив след като пътник в автобус, управляван от водача, подава сигнал в полицията. Шофьорът е бил спрян за проверка в следобедните часове на вчерашния ден на една от спирките в града. 68-годишният мъж бил тестван с дрегер и апаратът отчел около 0,7 промила. Съставен му е акт, а свидетелството му за правоуправление е отнето до изчакване на резултата от химическия анализ на кръвната му проба.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
МВР - пиян шофьор - дрегер - алкохол

Шофьор на градския транспорт в Пловдив пие алкохол по време на работа. За фрапантния случай съобщиха от МВР Пловдив след като пътник в автобус, управляван от водача, подава сигнал в полицията.

Шофьорът е бил спрян за проверка в следобедните часове на вчерашния ден на една от спирките в града. 68-годишният мъж бил тестван с дрегер и апаратът отчел около 0,7 промила.

Съставен му е акт, а свидетелството му за правоуправление е отнето до изчакване на резултата от химическия анализ на кръвната му проба.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини