Първо състезание по тенис на маса в обновената спортна зона в парк „Лаута“

Кметът на „Тракия” Костадин Димитров даде старт на първото състезание по тенис на маса, което се проведе в обновената и разширена спортна зона в парк „Лаута”. “Мястото се превърна в любимо за хора от всякакви възрасти и много често се образуваше опашка от желаещи да ползват съществуващите три тенис маси. Това ни провокира да кандидатстваме за разширение на обособената зона за спорт като монтираме допълнително още три  маси за тенис. Спечелихме проект по ПУДОС и зоната разширението на зоната вече е факт”, заяви кметът на “Тракия” Костадин Димитров. Освен новите масите в района бяха монтирани девет пейки за удобство на спортуващите и публиката. Първото публично събитие, което се проведе в новия спортен кът, бе отвореният турнир „STREETFIGHTER“, в който  участниците бяха разпределени в 6 групи с по 5 участника. След изиграване на груповата фаза следваха директни елиминации за определяне на победителите. Организатор на събитието бе клуб по тенис на маса „Кидо”. „Благодаря на инициаторите и участниците, които превърнаха неделния ден в истински спортен празник”, сподели кметът на „Тракия” Костадин Димитров.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Тенис на маса - Лаута
Снимка: район Тракия

Кметът на „Тракия” Костадин Димитров даде старт на първото състезание по тенис на маса, което се проведе в обновената и разширена спортна зона в парк „Лаута”.

“Мястото се превърна в любимо за хора от всякакви възрасти и много често се образуваше опашка от желаещи да ползват съществуващите три тенис маси. Това ни провокира да кандидатстваме за разширение на обособената зона за спорт като монтираме допълнително още три  маси за тенис. Спечелихме проект по ПУДОС и зоната разширението на зоната вече е факт”, заяви кметът на “Тракия” Костадин Димитров.

Освен новите масите в района бяха монтирани девет пейки за удобство на спортуващите и публиката.

Първото публично събитие, което се проведе в новия спортен кът, бе отвореният турнир „STREETFIGHTER“, в който  участниците бяха разпределени в 6 групи с по 5 участника. След изиграване на груповата фаза следваха директни елиминации за определяне на победителите. Организатор на събитието бе клуб по тенис на маса „Кидо”.

„Благодаря на инициаторите и участниците, които превърнаха неделния ден в истински спортен празник”, сподели кметът на „Тракия” Костадин Димитров.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини