Първият слой асфалт на южното платно на бул. „Хаджи Димитър“ вече е положен изцяло

Първият слой асфалт на южното платно на булевард „Хаджи Димитър“ вече е положен изцяло. След като преди 2 дни изпълнителните на строително-ремонтните дейности асфалтираха участъка от улица „Царевец“ до пресечката с „Лерин“, днес бе положена битумизираната баластра и на оставащата част от южното платно – от улица „Лерин“ до Коматевския възел. „Предстои да се сложат следващите два слоя – неплътния и плътния асфалт, след което да се отвори за движение южното платно и да се започне работа по северното платно на булеварда“, коментира заместник-кметът по строителство Пламен Райчев, който днес инспектира ремонтните дейности по улицата. Работата по северното платно ще започне след като влезе в сила създадената и одобрена временна организация на движението за новия участък от ремонтните дейности, а напролет по целия булевард ще бъде положен и последния – износващ пласт.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Асфалт - ремонт

Първият слой асфалт на южното платно на булевард „Хаджи Димитър“ вече е положен изцяло. След като преди 2 дни изпълнителните на строително-ремонтните дейности асфалтираха участъка от улица „Царевец“ до пресечката с „Лерин“, днес бе положена битумизираната баластра и на оставащата част от южното платно – от улица „Лерин“ до Коматевския възел.

„Предстои да се сложат следващите два слоя – неплътния и плътния асфалт, след което да се отвори за движение южното платно и да се започне работа по северното платно на булеварда“, коментира заместник-кметът по строителство Пламен Райчев, който днес инспектира ремонтните дейности по улицата.

Работата по северното платно ще започне след като влезе в сила създадената и одобрена временна организация на движението за новия участък от ремонтните дейности, а напролет по целия булевард ще бъде положен и последния – износващ пласт.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини

© 2024 vPlovdiv.com - Актуални новини и събития в Пловдив