Променят датата на конкурса за директор на Общински институт „Старинен Пловдив”

Конкурсът за директор на Общински институт „Старинен Пловдив” ще се проведе 7 април 2023 г., петък, вместо на обявената дата ден преди това. Причината за промяната е насрочената сесия на Общински съвет – Пловдив на 6 април, уточниха от администрацията. Началото на конкурса е от 11:00 часа и ще се проведе в Дома на културата „Борис Христов”. Ще бъде излъчван онлайн във фейсбук страницата на Община Пловдив. До втория етап, включващ защита на концепция за дейността и развитието на Общински институт „Старинен Пловдив“ за период от 4 години и събеседване, бяха допуснати и тримата кандидати –  доц. д-р Елена Кантарева – Дечева, Виделина Гандева и Иван Цанов.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Стария град в Пловдив

Конкурсът за директор на Общински институт „Старинен Пловдив” ще се проведе 7 април 2023 г., петък, вместо на обявената дата ден преди това.

Причината за промяната е насрочената сесия на Общински съвет – Пловдив на 6 април, уточниха от администрацията.

Началото на конкурса е от 11:00 часа и ще се проведе в Дома на културата „Борис Христов”.

Ще бъде излъчван онлайн във фейсбук страницата на Община Пловдив.

До втория етап, включващ защита на концепция за дейността и развитието на Общински институт „Старинен Пловдив“ за период от 4 години и събеседване, бяха допуснати и тримата кандидати –  доц. д-р Елена Кантарева – Дечева, Виделина Гандева и Иван Цанов.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини