Приключи регистрацията на листи в 16-та и 17-та РИК – Пловдив град и Пловдив област

До момента в 16-та и 17-та РИК – Пловдив град и Пловдив област, са подали своите заявления за регистрация всички партии и коалиции, които са заявили участие в предстоящите парламентарни избори на 2 април, съобщиха за Дарик председателите на комисиите Калоян Сухоруков и Янко Радунчев. Изключение правят заличената от ЦИК партия „Правото“, както и ВМРО, които вече заявиха, че няма да регистрират листи и участието им в изборите на 2 април ще бъде с: „Не подкрепям никого“. Срокът за регистрация на кандидатските листи на партиите изтича в 17 часа днес.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Гласуване - избори

До момента в 16-та и 17-та РИК – Пловдив град и Пловдив област, са подали своите заявления за регистрация всички партии и коалиции, които са заявили участие в предстоящите парламентарни избори на 2 април, съобщиха за Дарик председателите на комисиите Калоян Сухоруков и Янко Радунчев.

Изключение правят заличената от ЦИК партия „Правото“, както и ВМРО, които вече заявиха, че няма да регистрират листи и участието им в изборите на 2 април ще бъде с: „Не подкрепям никого“.

Срокът за регистрация на кандидатските листи на партиите изтича в 17 часа днес.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини