Посолството на Бразилия иска да реализира в Пловдив повече инвестиции, културен обмен и туристи

Инвестиции в региона, културен обмен и повече туристи от Бразилия иска да реализира в Пловдив Посолството на Бразилия у нас. Това каза на среща със заместник-кмета Тодор Чонов Н.Пр. Мария Едилеуза Фонтенеле Рейс – посланик на Бразилия в България. Тя сподели, че тази неделя в нейната държава също има избори и е ангажирана с организацията им у нас. В България живеят между 600 и 700 бразилци – студенти, спортисти, музиканти и представители на атрактивните бойни изкуства капоейра и джиу джицу. Н.Пр. Рейс сподели силните си впечатления от Пловдив, който тя е посетила първи след встъпването си в длъжност в София през 2020-а и допълни, че ще гостува отново в града на тепетата, за да представи в детайли разрастването и задълбочаването на отношенията между двете страни.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Тодор Чонов - Мария Едилеуза Фонтенеле Рейс - посланик на Бразилия
Снимка: община Пловдив

Инвестиции в региона, културен обмен и повече туристи от Бразилия иска да реализира в Пловдив Посолството на Бразилия у нас. Това каза на среща със заместник-кмета Тодор Чонов Н.Пр. Мария Едилеуза Фонтенеле Рейс – посланик на Бразилия в България.

Тя сподели, че тази неделя в нейната държава също има избори и е ангажирана с организацията им у нас. В България живеят между 600 и 700 бразилци – студенти, спортисти, музиканти и представители на атрактивните бойни изкуства капоейра и джиу джицу.

Н.Пр. Рейс сподели силните си впечатления от Пловдив, който тя е посетила първи след встъпването си в длъжност в София през 2020-а и допълни, че ще гостува отново в града на тепетата, за да представи в детайли разрастването и задълбочаването на отношенията между двете страни.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини

Харесайте Facebook страницата ни