Туристическият бранш в Пловдив с по-високи резултати от предходните 2 години

Туристическият бранш в Пловдив бележи по-високи резултатите от предишните две години, независимо от сериозните трудности, заради ковида и войната в Украйна. Това коментира в ефира на Дарик председателят на Съвета по туризъм Любозар Фратев. В Световния ден на туризма, той отбеляза, че всички събития, които се организират от Съвета и по Културния календар на града, се провеждат с голям успех. Очакванията за следващите месеци също са високи. Инфраструктурата и ремонтът на Концертна зала в Пловдив трябва да са едни от първите задачи на местната и държавната власт, за да се подпомогне развитието на туристическия бранш в града на тепетата.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Пловдив - изглед - туристи

Туристическият бранш в Пловдив бележи по-високи резултатите от предишните две години, независимо от сериозните трудности, заради ковида и войната в Украйна. Това коментира в ефира на Дарик председателят на Съвета по туризъм Любозар Фратев. В Световния ден на туризма, той отбеляза, че всички събития, които се организират от Съвета и по Културния календар на града, се провеждат с голям успех. Очакванията за следващите месеци също са високи.

Инфраструктурата и ремонтът на Концертна зала в Пловдив трябва да са едни от първите задачи на местната и държавната власт, за да се подпомогне развитието на туристическия бранш в града на тепетата.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини