Поредната детска площадка в район „Северен“ вече е факт

Още един дългоочакван подарък за малчуганите за Коледа – поредната детска площадка в район „Северен“ вече е факт. Намира се на ул. „Милеви скали“ 4, до млечната кухня. Настилката е ударопоглъщаща, в два цвята: зелено и червено. Разполага с четворна люлка, клатушка, панел за игра и комбинирано детско съоръжение. „Надявам се тя да се превърне в притегателно място за игра и отдих за деца и родители. Част от съоръженията са предназначени за по-малките деца-те са по-ниски с цел тяхната безопасност. Нека пъстрите нови придобивки се ползват с много здраве и щастие!“, коментира кметът на „Северен“ Стоян Алексиев.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Поредната детска площадка в район "Северен" вече е факт

Още един дългоочакван подарък за малчуганите за Коледа – поредната детска площадка в район „Северен“ вече е факт. Намира се на ул. „Милеви скали“ 4, до млечната кухня. Настилката е ударопоглъщаща, в два цвята: зелено и червено. Разполага с четворна люлка, клатушка, панел за игра и комбинирано детско съоръжение.

„Надявам се тя да се превърне в притегателно място за игра и отдих за деца и родители. Част от съоръженията са предназначени за по-малките деца-те са по-ниски с цел тяхната безопасност. Нека пъстрите нови придобивки се ползват с много здраве и щастие!“, коментира кметът на „Северен“ Стоян Алексиев.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини

Харесайте Facebook страницата ни