Нова детска площадка зарадва децата на район „Северен“

Дядо Коледа донесе подарък за децата от район „Северен“ на Игнажден. Дългоочакваната детска площадка на ул. „Билото“ в близост до кметството е готова. След като беше сменено LED осветлението на паркинга в съседство, сега новата придобивка вече е факт за радост на малчуганите и техните родители. „На днешния хубав празник наричаме децата да ползват цветните съоръжения с много здраве и щастие и това място да се превърне в поредния любим кът за отмора, весели игри и занимания на открито“, каза кметът на район „Северен“ Стоян Алексиев.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Нова детска площадка зарадва децата на район "Северен"

Дядо Коледа донесе подарък за децата от район „Северен“ на Игнажден. Дългоочакваната детска площадка на ул. „Билото“ в близост до кметството е готова. След като беше сменено LED осветлението на паркинга в съседство, сега новата придобивка вече е факт за радост на малчуганите и техните родители.

„На днешния хубав празник наричаме децата да ползват цветните съоръжения с много здраве и щастие и това място да се превърне в поредния любим кът за отмора, весели игри и занимания на открито“, каза кметът на район „Северен“ Стоян Алексиев.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини

Харесайте Facebook страницата ни