ДГ „Космонавт“ в район „Северен“ е вече с обновен двор

Детска градина „Космонавт“ в район „Северен“ е вече с обновен двор. Проектът е по инициатива на директора на детското заведение Десислава Тотева. Със заделени средства от бюджета на район „Северен“ и такива от ДГ „Космонавт“ над 500 кв. м. от площадното пространство са покрити с нови плочки. В момента дворът е с прекрасна Коледна украса в очакване на светлия християнски празник – Рождество Христово. „Адмирации за директора Десислава Тотева, която инициира този чудесен съвместен проект. Така децата ще имат възможност да играят в комфортна и безопасна среда, както и да провеждат своите занимания и празници на открито напролет“, коментира кметът на „Северен“ Стоян Алексиев.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
ДГ "Космонавт" в район "Северен" е вече с обновен двор

Детска градина „Космонавт“ в район „Северен“ е вече с обновен двор. Проектът е по инициатива на директора на детското заведение Десислава Тотева.

Със заделени средства от бюджета на район „Северен“ и такива от ДГ „Космонавт“ над 500 кв. м. от площадното пространство са покрити с нови плочки. В момента дворът е с прекрасна Коледна украса в очакване на светлия християнски празник – Рождество Христово.

„Адмирации за директора Десислава Тотева, която инициира този чудесен съвместен проект. Така децата ще имат възможност да играят в комфортна и безопасна среда, както и да провеждат своите занимания и празници на открито напролет“, коментира кметът на „Северен“ Стоян Алексиев.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини