Полицията разтърва и задържа сбили се пияни съседи в Столипиново

На сигнал за междусъседско сбиване в пловдивския квартал „Столипиново“ реагирали вчера полицаи от Шесто РУ. Пристигайки на адреса униформените предприели необходимите действия, за да прекратят физическата саморазправа, възникнала между двама местни жители във видимо нетрезво състояние. Участниците са прегледани от екип на Спешна медицинска помощ, установени са леки наранявания, които взаимно са си причинили при размяната на удари. От единия е иззета използваната отвертка, а от опонента му – дървена бухалка. Мъжете са отведени за едно денонощие в районното управление, срещу тях се води досъдебно производство за нанесена телесна поведа по хулигански подбуди.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
МВР - полицай

На сигнал за междусъседско сбиване в пловдивския квартал „Столипиново“ реагирали вчера полицаи от Шесто РУ.

Пристигайки на адреса униформените предприели необходимите действия, за да прекратят физическата саморазправа, възникнала между двама местни жители във видимо нетрезво състояние.

Участниците са прегледани от екип на Спешна медицинска помощ, установени са леки наранявания, които взаимно са си причинили при размяната на удари. От единия е иззета използваната отвертка, а от опонента му – дървена бухалка.

Мъжете са отведени за едно денонощие в районното управление, срещу тях се води досъдебно производство за нанесена телесна поведа по хулигански подбуди.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини