ОП Чистота събра близо 19 тона отпадъци в квартал Столипиново

Близо 19 тона отпадъци събраха екипи на „Чистота” при поредната извънредна акция в квартал „Столипиново”, съобщи директорът на общинското предприятие Димитър Георгиев. Разчистени са образувалите се само за последните няколко дни нерегламентирани сметища на улиците  „Мургавец”, „Острец”, „Кедър” и „Крайна”,  Четири големи камиона направиха по два курса до депото в Цалапица, за да извозят събраните с челен товарач отпадъци. Георгиев напомни, че освен редовното сметосъбиране в „Столипиново” всеки ден – и в делник, и в празник, там работят и екипи с тежка техника, за да премахват незаконни сметища. Въпреки че бяха доставени допълнителни контейнери жителите на квартала продължават да изхвърлят отпадъците извън тях. Директорът отново призовава гражданите да пазят чисто.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Квартал Столипиново в Пловдив

Близо 19 тона отпадъци събраха екипи на „Чистота” при поредната извънредна акция в квартал „Столипиново”, съобщи директорът на общинското предприятие Димитър Георгиев.

Разчистени са образувалите се само за последните няколко дни нерегламентирани сметища на улиците  „Мургавец”, „Острец”, „Кедър” и „Крайна”,  Четири големи камиона направиха по два курса до депото в Цалапица, за да извозят събраните с челен товарач отпадъци.

Георгиев напомни, че освен редовното сметосъбиране в „Столипиново” всеки ден – и в делник, и в празник, там работят и екипи с тежка техника, за да премахват незаконни сметища. Въпреки че бяха доставени допълнителни контейнери жителите на квартала продължават да изхвърлят отпадъците извън тях. Директорът отново призовава гражданите да пазят чисто.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини