Пловдивските пожарникари се включват в дарителска кампания

Пловдивските пожарникари от Синдикалното дружество на служителите в Mинистерство на вътрешните работи за поредна година ще вземат участие в дарителската кампания на „С обич за децата, в памет на бащите – герои“. Тя е ежегодна и се състои в оказване финансова помощ на непълнолетни деца, на загинали служители на МВР. За Коледа пожарникарите ще дарят финансови средства, както лични, така и събрани с попомощта на Управителния съвет на дружеството. „Няма да да оставим малките деца сами да се борят с трудностите на живота и винаги ще внасяме малко светлинка в ежедневието им! Ние винаги сме били и ще бъдем едно семейство!“, казват пловдивските отнеборци.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Пловдивските пожарникари се включват в дарителска кампания

Пловдивските пожарникари от Синдикалното дружество на служителите в Mинистерство на вътрешните работи за поредна година ще вземат участие в дарителската кампания на „С обич за децата, в памет на бащите – герои“. Тя е ежегодна и се състои в оказване финансова помощ на непълнолетни деца, на загинали служители на МВР.

За Коледа пожарникарите ще дарят финансови средства, както лични, така и събрани с попомощта на Управителния съвет на дружеството.

„Няма да да оставим малките деца сами да се борят с трудностите на живота и винаги ще внасяме малко светлинка в ежедневието им! Ние винаги сме били и ще бъдем едно семейство!“, казват пловдивските отнеборци.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини

Харесайте Facebook страницата ни