Пловдивчанка бе задържана за кражба на павета

Пловдивчанка бе задържана за кражба на павета, предназначени за пътната настилка на областния град. Около 3.15 ч. вчера, в квартал „Кючук Париж“, патрул на Първо РУ засякъл жената зад волана на лек автомобил „Ауди“. Проверка установила, че в колата се превозват 76 каменни блокчета, задигнати от участък в ремонт на ул. „Даме Груев“. Срещу шофьорката е образувано бързо производство, отведена е в районното управление за едно денонощие. В полицията в Карлово попадна 18-годишен автор на кражба. Според предварителната информация, във вторник срещу сряда момчето откраднало велосипед от района на жп гарата в подбалканския град. По случая се води бързо производство.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
МВР - полиция

Пловдивчанка бе задържана за кражба на павета, предназначени за пътната настилка на областния град. Около 3.15 ч. вчера, в квартал „Кючук Париж“, патрул на Първо РУ засякъл жената зад волана на лек автомобил „Ауди“. Проверка установила, че в колата се превозват 76 каменни блокчета, задигнати от участък в ремонт на ул. „Даме Груев“. Срещу шофьорката е образувано бързо производство, отведена е в районното управление за едно денонощие.

В полицията в Карлово попадна 18-годишен автор на кражба. Според предварителната информация, във вторник срещу сряда момчето откраднало велосипед от района на жп гарата в подбалканския град. По случая се води бързо производство.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини