Хванаха 3-ма откраднали „Мерцедес“ в Пловдив

Автор на грабеж и трима извършители на противозаконно отнемане на автомобил са задържани в Шесто РУ в Пловдив. В сряда по обяд възрастен пловдивчанин потърсил помощ в районното управление, минути след като на улица в квартал „Изгрев“ от ръцете му било издърпано портмоне с над 150 лева, лична и банкова карти. За по-малко от денонощие усилена работа служителите влезли в дирите на техен 30-годишен познайник, който е задържан по образуваното досъдебно производство за престъпление по чл. 198 от НК. Ден по-рано активно разследване стартирало и по сигнал за установена липса на лек автомобил „Мерцедес“, паркиран на ул. „Ландос“. Обявената за издирване кола скоро била открита, а със съдействие на колегите им от Трето РУ вчера униформените арестували извършителите на посегателството – трима пловдивчани с криминалистични регистрации и присъди.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
МВР, белезници, арест, задържан, арестуван, кражба

Автор на грабеж и трима извършители на противозаконно отнемане на автомобил са задържани в Шесто РУ в Пловдив.

В сряда по обяд възрастен пловдивчанин потърсил помощ в районното управление, минути след като на улица в квартал „Изгрев“ от ръцете му било издърпано портмоне с над 150 лева, лична и банкова карти. За по-малко от денонощие усилена работа служителите влезли в дирите на техен 30-годишен познайник, който е задържан по образуваното досъдебно производство за престъпление по чл. 198 от НК.

Ден по-рано активно разследване стартирало и по сигнал за установена липса на лек автомобил „Мерцедес“, паркиран на ул. „Ландос“. Обявената за издирване кола скоро била открита, а със съдействие на колегите им от Трето РУ вчера униформените арестували извършителите на посегателството – трима пловдивчани с криминалистични регистрации и присъди.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини

Харесайте Facebook страницата ни