Пловдивчанин грабна голямата награда на Годишни комедийни награди

За първи път в Пловдив се проведоха „Годишните комедийни награди“ на Комеди Клуб България. Наградите за стендъп комедия са признание за работата, която са положили комедиантите през годината, както и стимул за всеки нов комедиант да усъвършенства себе си и шегите си непрекъснато. Голямата награда за участие и принос в развитието на българската стендъп комедия грабва пловдивчанина Ники Банков! Той печели за трети път титлата „Комедиант на годината“ и безспорно я заслужава. Ники е част от Комеди БГ от 2014 г., когато идва за първи път на Open Mic. С помощта на продуцента Иван Кирков, той продължава да усъвършенства комедията си докато става един от най-добрите. Заедно с Иван и Васил Ножаров, Ники е сред първите резиденти на Комеди Клуб София. Той е комедиант на пълен работен ден, участва в шоутата в Клуба, на турнета в цялата страна и всички Фестивали на комедията. Годишните комедийни награди организирани от Комеди Клуб София, Комеди БГ и Фестивал на комедията са първите награди за стендъп комедия в България. За първи път Награди за стендъп комедия се връчват през 2014 г., организирани са от компанията за стендъп Комеди БГ и продуцентът и комедиант Иван Кирков.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Пловдивчанин грабна голямата награда на Годишни комедийни награди

За първи път в Пловдив се проведоха „Годишните комедийни награди“ на Комеди Клуб България. Наградите за стендъп комедия са признание за работата, която са положили комедиантите през годината, както и стимул за всеки нов комедиант да усъвършенства себе си и шегите си непрекъснато.

Голямата награда за участие и принос в развитието на българската стендъп комедия грабва пловдивчанина Ники Банков! Той печели за трети път титлата „Комедиант на годината“ и безспорно я заслужава.

Ники е част от Комеди БГ от 2014 г., когато идва за първи път на Open Mic. С помощта на продуцента Иван Кирков, той продължава да усъвършенства комедията си докато става един от най-добрите. Заедно с Иван и Васил Ножаров, Ники е сред първите резиденти на Комеди Клуб София. Той е комедиант на пълен работен ден, участва в шоутата в Клуба, на турнета в цялата страна и всички Фестивали на комедията.

Годишните комедийни награди организирани от Комеди Клуб София, Комеди БГ и Фестивал на комедията са първите награди за стендъп комедия в България. За първи път Награди за стендъп комедия се връчват през 2014 г., организирани са от компанията за стендъп Комеди БГ и продуцентът и комедиант Иван Кирков.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини

© 2024 vPlovdiv.com - Актуални новини и събития в Пловдив