Избори 2024

Водещи новини

100 полицейски служители от ОДМВР Пловдив са наградени за високи професионални резултати

Picture of Румен Георгиев
Румен Георгиев
Главен редактор / [email protected]
100 полицейски служители от ОДМВР Пловдив са наградени за високи професионални резултати

Общо 100 полицейски служители от пловдивската дирекция са наградени за високи професионални резултати, съществен принос при изпълнение на конкретни задачи и по случай патронния празник на българската полиция – 8-ми ноември, Архангеловден.

От министъра на вътрешните работи с „Почетен знак на МВР” – Трета степен е удостоен гл. инспектор Емил Трайков, който ръководи районното управление в Раковски.

От главния секретар на МВР индивидуална парична награда получава младши експерт Светлозар Пенев от Първо РУ, а писмена похвала  –  гл. инспектор Георги Боюклиев от отдел „Икономическа полиция” и шестима служители от Второ РУ – гл. инспектор Делко Станчев, гл. инспектор Красимир Аргиров, ст. инспектор Васил Павлов, ст. инспектор Петър Бакалов, ст. инспектор Николай Бабов и инспектор Иван Иванов.

Други 46 служители  – от отдел „Разследване”, секторите „Базова научно-техническа лаборатория” и „Специализирани полицейски сили”, Трето РУ  и районните управления в Раковски, Стамболийски и Хисаря, са отличени с писмена похвала от директора на ОДМВР – Пловдив. Наградени от началниците на подразделенията са и още 34 полицаи.

Професионалният празник се отбелязва тържествено от целия състав на дирекцията, а днес по повод предстоящия Архангеловден в двора на Шесто РУ отец Ангел от църквата „Свети Пророк Илия” в квартал „Изгрев” отслужи водосвет за здраве и благоденствие на служителите на реда и техните семейства.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Имейл

Вашият надежден източник на информация за Пловдив и областта.

© 2024 vPlovdiv.com - Актуални новини и събития в Пловдив