Пиян мъж бе задържан за неподчинение на полицейско разпореждане в Пловдив

Мъж бе задържан за неподчинение на полицейско разпореждане в Пловдив. Около 21.20 ч. в четвъртък униформени от Шесто РУ предприели проверка в автобус на градския транспорт, спрян на обръщало на ул. „Крайна“ в квартал „Столипиново“. Пътник в превозното средство, който бил във видимо нетрезво състояние, започнал да обижда и отправя закани към служителите. Категорично отказал да се легитимира, както и да напусне автобуса. Мъжът е отведен в районното управление, снета е самоличността му – на 25 години, жител на смолянска област, с криминални прояви. Срещу него е образувано бързо производство по чл. 270, ал. 1 от НК. Уведомена е Районна прокуратура – Пловдив.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
МВР, белезници, арест, задържан, арестуван, кражба

Мъж бе задържан за неподчинение на полицейско разпореждане в Пловдив. Около 21.20 ч. в четвъртък униформени от Шесто РУ предприели проверка в автобус на градския транспорт, спрян на обръщало на ул. „Крайна“ в квартал „Столипиново“.

Пътник в превозното средство, който бил във видимо нетрезво състояние, започнал да обижда и отправя закани към служителите. Категорично отказал да се легитимира, както и да напусне автобуса.

Мъжът е отведен в районното управление, снета е самоличността му – на 25 години, жител на смолянска област, с криминални прояви. Срещу него е образувано бързо производство по чл. 270, ал. 1 от НК. Уведомена е Районна прокуратура – Пловдив.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини

Харесайте Facebook страницата ни