Пиян и неправоспособен шофьор бе задържан снощи в Пловдив

Пиян и неправоспособен шофьор бе задържан снощи в Пловдив. Минути преди полунощ гражданин забелязал по ул. „Удроу Уилсън“ автомобил „Мицубиши“ да блъска две паркирани коли и не се поколебал да сигнализира в полицията. Веднага на мястото пристигнал патрулиращ наблизо екип на сектор „Пътна полиция“, който документирал настъпилото произшествие с леки материални щети. При проверката униформените установили, че  зад волана на мицубишито е 23-годишен младеж. Справка в информационните масиви показала, че той е с криминални прояви и осъждан, а също и неправоспособен. Направеният му тест с дрегер отчел положителен резултат над 2 промила. Шофьорът отказал да даде кръвна проба за химически анализ. Отведен е за срок до 24 часа в ареста на Шесто РУ. Образувано е бързо производство.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
МВР, пиян шофьор, дрегер, алкохол, нетрезво състояние

Пиян и неправоспособен шофьор бе задържан снощи в Пловдив. Минути преди полунощ гражданин забелязал по ул. „Удроу Уилсън“ автомобил „Мицубиши“ да блъска две паркирани коли и не се поколебал да сигнализира в полицията.

Веднага на мястото пристигнал патрулиращ наблизо екип на сектор „Пътна полиция“, който документирал настъпилото произшествие с леки материални щети.

При проверката униформените установили, че  зад волана на мицубишито е 23-годишен младеж. Справка в информационните масиви показала, че той е с криминални прояви и осъждан, а също и неправоспособен. Направеният му тест с дрегер отчел положителен резултат над 2 промила.

Шофьорът отказал да даде кръвна проба за химически анализ. Отведен е за срок до 24 часа в ареста на Шесто РУ. Образувано е бързо производство.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини