ПФК Ботев Пловдив няма непогасени задължения към НАП

ПФК Ботев Пловдив няма непогасени задължения към НАП. Футболният клуб е изряден по отношение на дължими данъци и осигуровки. Данните бяха предоставени на Дарик в официален отговор от приходната агенция по Закона за достъп до обществена информация. Конкретната справка от информационните масиви на НАП дава сведения до средата на 2023 г. При оттеглянето на Георги Самуилов през есента на 2021 г. дружеството бе с над 1 млн. лв. натрупани задължения към различни държавни и общински институции. Данни от НАП показват, че през последните две години собственикът на клуба Антон Зингаревич е погасил всички задължения към агенцията. С намеренията му да даде нова посока за развитие на клуба явно са свързани и настоящите промени. Както стана ясно, след като назначи нов изпълнителен, нов спортен и нов административен директор, Зингаревич е провел и лично преговорите с настоящия треньор Димитър Димитров – Херо.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Стадион Христо Ботев

ПФК Ботев Пловдив няма непогасени задължения към НАП. Футболният клуб е изряден по отношение на дължими данъци и осигуровки. Данните бяха предоставени на Дарик в официален отговор от приходната агенция по Закона за достъп до обществена информация.

Конкретната справка от информационните масиви на НАП дава сведения до средата на 2023 г.

При оттеглянето на Георги Самуилов през есента на 2021 г. дружеството бе с над 1 млн. лв. натрупани задължения към различни държавни и общински институции. Данни от НАП показват, че през последните две години собственикът на клуба Антон Зингаревич е погасил всички задължения към агенцията. С намеренията му да даде нова посока за развитие на клуба явно са свързани и настоящите промени.

Както стана ясно, след като назначи нов изпълнителен, нов спортен и нов административен директор, Зингаревич е провел и лично преговорите с настоящия треньор Димитър Димитров – Херо.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Коментари

Още новини

Харесайте Facebook страницата ни