Петима души, сред които и две малки деца, са пострадали при катастрофа с каруца

Петима души, сред които и две малки деца, са пострадали при пътно произшествие вчера край село Червен. Според предварителната информация, групата пътувала в каруца, в която около 15 ч. се блъснал лек автомобил „Фолксваген“. В болница за прегледи са откарани двама мъже на 23 години, жена на същата възраст и деца на 4 и 2 години. След оказана медицинска помощ всички са освободени за домашно лечение. Алкохолната проба на единия от пострадалите младежи, който бил водач на талигата, отчела 0,53 промила. 20-годишният шофьор на колата също е тестван с дрегер, резултатът е отрицателен. По случая е образувано досъдебно производство в РУ-Асеновград, разследват се причините, довели до катастрофата.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Линейка, пострадали, катастрофа, болница, спешна помощ, инцидент

Петима души, сред които и две малки деца, са пострадали при пътно произшествие вчера край село Червен.

Според предварителната информация, групата пътувала в каруца, в която около 15 ч. се блъснал лек автомобил „Фолксваген“.

В болница за прегледи са откарани двама мъже на 23 години, жена на същата възраст и деца на 4 и 2 години. След оказана медицинска помощ всички са освободени за домашно лечение.

Алкохолната проба на единия от пострадалите младежи, който бил водач на талигата, отчела 0,53 промила. 20-годишният шофьор на колата също е тестван с дрегер, резултатът е отрицателен.

По случая е образувано досъдебно производство в РУ-Асеновград, разследват се причините, довели до катастрофата.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини