43-годишен велосипедист е с опасност за живота след сблъсък с електрическа тротинетка

С опасност за живота са и двама участници в пътни инцидент. Единият от тях – 43-годишен велосипедист, бил блъснат от електрическа тротинетка, която му отнела предимството на нерегулирано кръстовище на ул. „Славянска“ и ул. „Иларион Макариополски“ в Пловдив. Индивидуалното превозно средство управлявал 17-годишен тийнейджър, чиято алкохолна проба е отрицателна. Сигналът за произшествието е получен около 22.40 ч. в петък. Със сериозни травми и опасност за живота е и 32-годишен мъж, който се преобърнал с управляваната самоходна машина на път извън републиканската мрежа между селата Първенец и Белащица към 18 ч. в събота. От пострадалия е взета кръвна проба за химически анализ. На всички местопроизшествия са извършени огледи. Образувани са досъдебни производства, уведомена е прокуратурата. Разследващите продължават работата за изясняване на причините и обстоятелствата, довели до пътните инциденти.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Линейка, пострадали, катастрофа, болница, спешна помощ, инцидент

С опасност за живота са и двама участници в пътни инцидент. Единият от тях – 43-годишен велосипедист, бил блъснат от електрическа тротинетка, която му отнела предимството на нерегулирано кръстовище на ул. „Славянска“ и ул. „Иларион Макариополски“ в Пловдив. Индивидуалното превозно средство управлявал 17-годишен тийнейджър, чиято алкохолна проба е отрицателна. Сигналът за произшествието е получен около 22.40 ч. в петък.

Със сериозни травми и опасност за живота е и 32-годишен мъж, който се преобърнал с управляваната самоходна машина на път извън републиканската мрежа между селата Първенец и Белащица към 18 ч. в събота. От пострадалия е взета кръвна проба за химически анализ.

На всички местопроизшествия са извършени огледи. Образувани са досъдебни производства, уведомена е прокуратурата. Разследващите продължават работата за изясняване на причините и обстоятелствата, довели до пътните инциденти.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини