Пет непълнолетни момчета са заподозрени за кражби от автомобили в Източен

Пет непълнолетни момчета са заподозрени като автори на посегателства над автомобили на територията на район „Източен“ в Пловдив. В дирите на тийнейджърите влезли криминалисти от Шесто РУ при разследване на сигнали, получени в периода 7-12 юли. Според събраната информация непълнолетните действали в различна комбинация помежду си, а обекти на набезите им станали няколко коли. От две от тях задигнали пари и инструменти, а на трета срязали гума. Междувременно направили и опит противозаконно да отнемат лек автомобил, но при потеглянето го блъснали в друг, паркиран в съседство. Работата по документиране на случаите продължава, установяват се данни за съпричастността на петимата и към други подобни престъпни деяния.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
МВР, полиция, наркотици, амфетамин

Пет непълнолетни момчета са заподозрени като автори на посегателства над автомобили на територията на район „Източен“ в Пловдив.

В дирите на тийнейджърите влезли криминалисти от Шесто РУ при разследване на сигнали, получени в периода 7-12 юли.

Според събраната информация непълнолетните действали в различна комбинация помежду си, а обекти на набезите им станали няколко коли. От две от тях задигнали пари и инструменти, а на трета срязали гума. Междувременно направили и опит противозаконно да отнемат лек автомобил, но при потеглянето го блъснали в друг, паркиран в съседство.

Работата по документиране на случаите продължава, установяват се данни за съпричастността на петимата и към други подобни престъпни деяния.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини