Пешеходка бе ранена при катастрофа тази сутрин в Пловдив

Пешеходка бе ранена при катастрофа тази сутрин в областния град. По предварителни данни, около 7.30 ч., 52-годишната жена била блъсната от лек автомобил, докато пресича на пешеходна пътека под моста на Герджика на бул.  „Марица“. С линейка пострадалата е транспортирана за оказване на спешна медицинска помощ. Колата управлявал 18-годишен младеж с няколкомесечен стаж зад волана. Отрицателни са пробите му за употреба на алкохол и наркотични вещества. Местопроизшествието е запазено. Работата по изясняване на причините, довели до инцидента, се продължава. Междувременно и друга пешеходка е под лекарско наблюдение, след като вчера била ударена на пешеходна пътека на кръстовище в  жк „Тракия“. Тя е на 58 години и малко след 18 ч. предимството й било отнето от извършващ ляв завой лек автомобил с 53-годишен шофьор. Резултатите от тестовете му с дрегер и драг чек също са отрицателни. По случая е образувано досъдебно производство.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Пешеходна пътека

Пешеходка бе ранена при катастрофа тази сутрин в областния град. По предварителни данни, около 7.30 ч., 52-годишната жена била блъсната от лек автомобил, докато пресича на пешеходна пътека под моста на Герджика на бул.  „Марица“. С линейка пострадалата е транспортирана за оказване на спешна медицинска помощ. Колата управлявал 18-годишен младеж с няколкомесечен стаж зад волана. Отрицателни са пробите му за употреба на алкохол и наркотични вещества. Местопроизшествието е запазено. Работата по изясняване на причините, довели до инцидента, се продължава.

Междувременно и друга пешеходка е под лекарско наблюдение, след като вчера била ударена на пешеходна пътека на кръстовище в  жк „Тракия“. Тя е на 58 години и малко след 18 ч. предимството й било отнето от извършващ ляв завой лек автомобил с 53-годишен шофьор. Резултатите от тестовете му с дрегер и драг чек също са отрицателни. По случая е образувано досъдебно производство.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини