Отстраниха възникналата авария в общинския басейн „Младост“

Възникналата по-рано през седмицата авария в абонатната станция на общинския басейн „Младост“ беше отстранена предсрочно благодарение на експедитивната реакция на специализирани екипи на EVN – Топлофикация, гр. Пловдив. Топлоподаването вече е възстановено и подгряването на водата в корито на басейна постепенно се нормализира.Екипът на ОП „Жилфонд“, отговарящ за поддръжката на общинския басейн, изказва благодарност за отличната организация от страна на инж. Наталия Михайлова, както и за бързата и професионална работа на специалистите от EVN – Топлофикация, благодарение на които много по-рано от предвиденото бяха подменени дефектиралите устройства в абонатната станция на басейна.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
басейн Младост
Снимка: община Пловдив

Възникналата по-рано през седмицата авария в абонатната станция на общинския басейн „Младост“ беше отстранена предсрочно благодарение на експедитивната реакция на специализирани екипи на EVN – Топлофикация, гр. Пловдив.

Топлоподаването вече е възстановено и подгряването на водата в корито на басейна постепенно се нормализира.Екипът на ОП

„Жилфонд“, отговарящ за поддръжката на общинския басейн, изказва благодарност за отличната организация от страна на инж. Наталия Михайлова, както и за бързата и професионална работа на специалистите от EVN – Топлофикация, благодарение на които много по-рано от предвиденото бяха подменени дефектиралите устройства в абонатната станция на басейна.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини