Авария в общинския басейн „Младост“

Екипът на ОП „Жилфонд“, отговарящ за поддръжката на общинския басейн „Младост“, уведомява гражданите и спортистите на гр. Пловдив, че във връзка с възникнала авария в абонатната станция, температурата на водата в коритото на басейна не може да бъде поддържана в оптималните граници за провеждане на нормален спортно-тренировъчен процес. Предстои смяна на два броя дефектирали електромагнитни клапана на топлообменниците, отговарящи за подгряването на водата. Ремонтът ще бъде извършен от специализирани екипи на EVN – Топлофикация и ще стартира на 05.12.2022 г. (понеделник).

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
басейн Младост
Снимка: община Пловдив

Екипът на ОП „Жилфонд“, отговарящ за поддръжката на общинския басейн „Младост“, уведомява гражданите и спортистите на гр. Пловдив, че във връзка с възникнала авария в абонатната станция, температурата на водата в коритото на басейна не може да бъде поддържана в оптималните граници за провеждане на нормален спортно-тренировъчен процес.

Предстои смяна на два броя дефектирали електромагнитни клапана на топлообменниците, отговарящи за подгряването на водата.

Ремонтът ще бъде извършен от специализирани екипи на EVN – Топлофикация и ще стартира на 05.12.2022 г. (понеделник).

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини