За 2 дни в Пловдив: 4 блъснати пешеходки, 1 от тях почина

Около 7.10 ч. тази сутрин в полицията е получен сигнал за катастрофа на бул. „Свобода“ в Пловдив. По предварителни данни 76-годишна пешеходка била блъсната от лек автомобил, управляван от 38-годишен водач. Жената е транспортирана в болница, където по-късно е починала. Местопроизшествието е запазено. По случая е образувано досъдебно производство. Шофьорът е изпробван за алкохол и наркотични вещества, резултатите са отрицателни. С полицейска заповед е задържан за срок от 24 часа. Други три произшествия с пострадали пешеходки са възникнали вчера в Пловдив. Трите жени са настанени в болница за наблюдения, а по случаите е взето административно отношение. В 10.40ч. на кръстовище на между бул. „Съединение“ и ул. „Недялка Шилева“, извършващ ляв завой, автобус ударил пресичаща на пешеходна пътека 63-годишна жена. Около 20.00ч. при подобна ситуация на кръстовище на между ул. „Димитър Ризов“ и ул. „Маестро Г. Атанасов“, 36-годишна жена била блъсната от лек автомобил. Междувременно при преминаване по ул. „Преслав“ 24-годишна пешеходка също била ударена от кола. Алкохолните проби на тримата водачи са отрицателни.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Пешеходна пътека

Около 7.10 ч. тази сутрин в полицията е получен сигнал за катастрофа на бул. „Свобода“ в Пловдив. По предварителни данни 76-годишна пешеходка била блъсната от лек автомобил, управляван от 38-годишен водач. Жената е транспортирана в болница, където по-късно е починала. Местопроизшествието е запазено. По случая е образувано досъдебно производство. Шофьорът е изпробван за алкохол и наркотични вещества, резултатите са отрицателни. С полицейска заповед е задържан за срок от 24 часа.

Други три произшествия с пострадали пешеходки са възникнали вчера в Пловдив. Трите жени са настанени в болница за наблюдения, а по случаите е взето административно отношение. В 10.40ч. на кръстовище на между бул. „Съединение“ и ул. „Недялка Шилева“, извършващ ляв завой, автобус ударил пресичаща на пешеходна пътека 63-годишна жена. Около 20.00ч. при подобна ситуация на кръстовище на между ул. „Димитър Ризов“ и ул. „Маестро Г. Атанасов“, 36-годишна жена била блъсната от лек автомобил. Междувременно при преминаване по ул. „Преслав“ 24-годишна пешеходка също била ударена от кола. Алкохолните проби на тримата водачи са отрицателни.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини

Харесайте Facebook страницата ни