Отложиха делото срещу Чеченеца, Емили и Тошо Куката за 18 септември

Неявяването на адвокати отложи старта на делото срещу тримата „инфлуенсъри“ Чеченеца, Емили и Тошо Куката, заснели в началото на април в пловдивски мол скандалния видеоклип, на който се вижда как вързано за каишка момче изпълнява команди като куче. Подсъдим е и мъжът, убедил го да участва в клипа. От видеото се вижда как подсъдимите заповядват на младежа да сяда, да подава лапа, да лае, хвърлят му на земята празна чаша, която трябвало да занесе на всеки от тях, а ролите им били разпределени – единият от тях бил „господар“ и държал каишката, а другите давали команди. Видеото предизвика бурно обществено неодобрение. Днес пред Съдебната палата в Пловдив няколко души отново изразиха възмущението си от действията на т.н. инфлуенсъри. Майката и бащата на момчето поискаха максимални присъди. Те казаха, че Тошо Куката е търсил сина им по време на работа, а управителката е изпратила младежа в стаята за отдих, за да не му нанасят психоатаки. Подсъдимите отрекоха и заявиха, че са невинни, защото момчето сам е поискал да бъде сниман. Чеченеца показа клип в защита на казаното от тримата. Следващото дело бе насрочено за 18 септември.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Чеченеца, Емили Тротинетката и Тошо Куката

Неявяването на адвокати отложи старта на делото срещу тримата „инфлуенсъри“ Чеченеца, Емили и Тошо Куката, заснели в началото на април в пловдивски мол скандалния видеоклип, на който се вижда как вързано за каишка момче изпълнява команди като куче. Подсъдим е и мъжът, убедил го да участва в клипа.

От видеото се вижда как подсъдимите заповядват на младежа да сяда, да подава лапа, да лае, хвърлят му на земята празна чаша, която трябвало да занесе на всеки от тях, а ролите им били разпределени – единият от тях бил „господар“ и държал каишката, а другите давали команди.

Видеото предизвика бурно обществено неодобрение. Днес пред Съдебната палата в Пловдив няколко души отново изразиха възмущението си от действията на т.н. инфлуенсъри.

Майката и бащата на момчето поискаха максимални присъди. Те казаха, че Тошо Куката е търсил сина им по време на работа, а управителката е изпратила младежа в стаята за отдих, за да не му нанасят психоатаки.

Подсъдимите отрекоха и заявиха, че са невинни, защото момчето сам е поискал да бъде сниман. Чеченеца показа клип в защита на казаното от тримата.

Следващото дело бе насрочено за 18 септември.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини