Откриха 48 грама амфетамин и почти 81 грама марихуана в жилището на пловдивчанин

Над 48 грама амфетамин и почти 81 грама марихуана са иззели криминалисти от Първо РУ при спецакция миналата седмица. Високорисковите вещества са открити на адреса на криминално проявен пловдивчанин, който бил задържан с полицейска заповед. След доклад на материалите по образуваното бързо производство в Окръжна прокуратура – Пловдив, мъжът е привлечен като обвиняем за престъпление по чл. 354а, ал. 1 от НК и приведен в ареста за 72 часа. В хода на същата операция служителите конфискували още около 12 грама амфетамин от други двама техни познайници, засечени на улицата. Срещу тях са образувани бързи производства по чл. 354а, ал. 3 от НК.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
наркотици, хероин, амфетамин, марихуана

Над 48 грама амфетамин и почти 81 грама марихуана са иззели криминалисти от Първо РУ при спецакция миналата седмица.

Високорисковите вещества са открити на адреса на криминално проявен пловдивчанин, който бил задържан с полицейска заповед. След доклад на материалите по образуваното бързо производство в Окръжна прокуратура – Пловдив, мъжът е привлечен като обвиняем за престъпление по чл. 354а, ал. 1 от НК и приведен в ареста за 72 часа.

В хода на същата операция служителите конфискували още около 12 грама амфетамин от други двама техни познайници, засечени на улицата. Срещу тях са образувани бързи производства по чл. 354а, ал. 3 от НК.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини