Криминално проявен и осъждан пловдивчанин бе заловен след поредни кражби

Криминално проявен и осъждан пловдивчанин бе заловен след поредни кражби. Арестът на 41-годишния мъж е извършен от служители на Четвърто РУ в хода на предприети проверки по три идентични сигнала за разбити избени помещения на живущи в централната градска част на Пловдив. Според предварителната информация, сред откраднатите вещи имало и домашен алкохол в различни разфасовки. След доклад на материалите в Районна прокуратура – Пловдив, мъжът е привлечен като обвиняем, а срокът му на задържане – удължен до 72 часа.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
МВР, белезници, арест, задържан, арестуван, кражба

Криминално проявен и осъждан пловдивчанин бе заловен след поредни кражби. Арестът на 41-годишния мъж е извършен от служители на Четвърто РУ в хода на предприети проверки по три идентични сигнала за разбити избени помещения на живущи в централната градска част на Пловдив.

Според предварителната информация, сред откраднатите вещи имало и домашен алкохол в различни разфасовки. След доклад на материалите в Районна прокуратура – Пловдив, мъжът е привлечен като обвиняем, а срокът му на задържане – удължен до 72 часа.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини